FysioPraktijk Barneveld

Jouw Fysiotherapiepraktijk in Barneveld Norschoten

Home  >  Informatie > Praktijk Barneveld

Fysiotherapiepraktijk Barneveld

Welkom bij onze praktijk voor fysiotherapie en manuele therapie in Barneveld Norschoten. Onze fysio- manueel therapeut brengt u snel weer in beweging! Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. U kunt bij ons rechtstreeks, zonder tussenkomst van uw arts, een afspraak maken bij onze fysiotherapeut. Maar ook via verwijzing van uw huisarts of medisch specialist kunt u bij ons terecht. Bel ons voor persoonlijk advies of een afspraak.

Gezondheidscentrum de Eglantier
Eglantierlaan 11
7329 AN Apeldoorn

Overdag: ma t/m vr 08:00 - 18:00  Avond: woensdag 18:00 - 21:00
Weekend: zaterdag 09:00 - 10:00

Wil je een afspraak maken of heb je een andere vraag? Stel je vraag, wij staan voor je klaar.

Jouw lichamelijke klacht is onze zorg

Leeuwis Fysiogroep is een Plus Praktijk en maakt deel uit van het landelijke kwaliteitsnetwerk Keurmerk Fysiotherapie. Wij hebben veel specialismen in huis en werken nauw samen met andere zorgverleners. Hierdoor zijn wij in staat om u een breed zorgspectrum aan te bieden. Om kwalitatief de beste zorg te leveren worden er hoge eisen gesteld aan onze therapeuten en praktijk. Zo staan al onze therapeuten in het kwaliteitsregister, is onze praktijk aangesloten bij diverse brancheorganisaties, worden de nieuwste ontwikkelingen op de voet gevolgd en specialiseren onze therapeuten zich steeds verder. Zo is uw therapeut altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Samen met u werken wij aan een optimaal behandelresultaat! Met wetenschappelijk onderbouwde behandelmethodes en gespecialiseerde therapeuten bieden wij u effectieve multidisciplinaire zorg aan, waardoor uw klachten sneller verholpen worden. U bent hier in goede handen! 

Voel je vrij om een afspraak te maken, onze fysiotherapeut staat voor je klaar

Cees Leeuwis

Even voorstellen; Ik ben Cees Leeuwis en sinds 1973 werkzaam als fysiotherapeut bij Leeuwis Fysiogroep in Barneveld en Apeldoorn. Mijn vak is mijn passie en ik heb mij gespecialiseerd in manueletherapie bij kinderen en volwassenen met als aandachtsgebieden hoofdpijn, nek- en rugklachten.

 

Functie: Fysiotherapeut
Specialisatie: Manueletherapie, Kinder manueletherapie.
Expertise: Hoofd, nek en rugklachten.
Lidmaatschap: BIG 9034322404, Keurmerk Fysiotherapie, NVMT.