contact

Voel je vrij om contact op te nemen. Wij helpen je graag verder!  

>  Informatie > Contact

Waarmee mogen wij je helpen?

Leeuwis Fysiogroep is een praktijk voor fysiotherapie, oefentherapie, osteopathie en revalidatie in Apeldoorn en Barneveld. Wij staan voor kwaliteit en vernieuwing, en onderscheiden ons door deskundigheid en betrokkenheid. Wij zijn een PlusPraktijk en hebben contracten met alle zorgverzekeraars. In alle opzichten proberen wij ervoor te zorgen, dat u tevreden bent over onze dienstverlening. Wilt u informatie over een behandeling, vacature of heeft u een vraag over onze dienstverlening? Vul dan het onderstaande contactformulier in, en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Stel je Vraag

Waarmee mogen wij jou helpen? Wil je informatie over onze diensten, je zorgverzekering of heb je een andere vraag? Voel je vrij om ons te bellen of gebruik ons contactformulier.

Afspraak afzeggen? Bel ons   

Heb je een afspraak gemaakt maar ben je toch verhinderd? Dan willen wij je vragen om je afspraak 24 uur van tevoren telefonisch af te zeggen. Bel ons ma t/m vr van 08:00 tot 16:00 uur.

Groepsles afzeggen? Bel ons   

Meld je tenminste 8 uur voor de start van je les telefonisch af. Bel ons ma t/m vr van 08:00 tot 16:00 uur. Wil je je lidmaatschap een maand of langer pauzeren? Meldt dit dan een maand van tevoren bij je therapeut. 

Naam  
E-mail  
Telefoon  
Gevonden op  
Onderwerp  
Bericht